News Ticker

Vad är det för fel ? Vem är du inuti ?

Varför ha en del så jävla svårt att inse sina fel och brister ? Att det ska behöva gå så långt så att man försöker att förgöra sin familj utan att överhuvudtaget förstå att man gjort något fel. Att stänga in sin sambo eller hustru i sovrummet och tycka det är helt okej. Jag fattar inte. Att överhuvudtaget tro att man äger en person…….

Visa hur kärvänlig man är utåt och innanför väggarna inte bry sig ett skit. Att kladda och kleta men hemma existerar hon inte……. Ett sjukligt beteende måste jag säga. Att utåt visa att man äger personen. Ja att inte ens personen förflytta sig 2 steg utan att man är uppe i arselet på den andre. Min gumma å jag har gjort många iakttagelser och fattat direkt att det är något fel. Hur kan man bara sitta och ljuga för att trycka ner den man är gift med ? För att försöka få den man pratar med att undra vad det är för lat fru han har. Att bara kunna måla upp sig som räddaren i nöden när det inte är så. Han tar hand om barnen, fixar morgonsysslor, ser till att dom kommer till skolan, mm, mm.

Men när sanningen kommer fram är det frun som väcker barnen sen honom. Vad gör honom till någon person att trycka ner någon annan ?

Att verbalt ge sig på den man svurit evig kärlek och evig tro. Att ljuga sina vänner upp i ansiktet och tycka det är helt ok. Att föra sina nära och kära bakom ljuset är aldrig okej.

Bot och bättring. Annars blir du ensam utan familj och vänner. Å det kommer inte att bli kul. Det värsta jag vet / Vi vet är folk som står och ljuger oss rätt i ansiktet och tycker att det är helt okej. Vill bara meddela att du ligger jäkligt farligt till om du fortsätter med det.

Vi får information från både fru och barn – så fortsätt och du står ensam.

Så nu du som känner dej träffad…………… Gör om – Gör rätt

1 Comment on Vad är det för fel ? Vem är du inuti ?

  1. Så jäkla bra skrivet 👍👍👍

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*