News Ticker

Man kan inte äga en annan person…….. Eller ?

Hittade ett inlägg på nätet å det känns igen. Ett beteende som inte är acceptabelt.

Läs nedanför

Snälla hjälp mig *gråter floder* är förtvivlad mitt äktenskap är på väg att förstöras *gråter*. Jag och min älskling glider allt längre ifrån varandra.

Orsaken till detta är att vi under många år har haft ett beroendeförhållande där jag blivit förnedrad och fostrad utav honom både psykiskt och fysiskt våld har förekommit. Han har styrt mig på alla plan. För ca 2 år sedan upphörde detta och jag förträngde allt tyckte att allt var OK bara vi hade varandra. Men nu har det förflutna hunnit ikapp och jag mår dåligt för det som har hänt. Detta bidrog till att jag distanserade mig från min man för att få tid att tänka.

Jag kan inte ha sex med min man?jag vill inte ens krama honom eller hålla handen SHIT tycker t.o.m att det är jobbigt att prata med honom. Det vänder sig i magen på mig jag får ångest det kryper i hela kroppen. 

Min man tål inte denna distans och har nu två dagar sagt i princip samma sak från morgon till kväll????Jag äger dig? ?Du MÅSTE ändra ditt sätt att tänka?
Nedan mer om vad han säger till mig och kräver av mig.
——————————–
””Jag äger dig?du är MIN bara MIN?.DU måste ändra ditt tankesätt och inse detta. Att vi hamnat här är DITT fel för du har trotsat mig och tagit distans. För att komma närmare varandra igen så måste vi ha det så här?..JAG äger dig?.säg det?hallå ?svara jag vill höra vem äger dig? Jag styr både mitt och ditt liv. Jag bestämmer styr och kontrollerar över våra liv. Om du fortsätter att trotsa då gör du det bara svårare för oss och jag måste ta till psykiskt- och fysisktvåld. Det är väll onödigt att hamna där igen, vi har varit där förr och du tycks med jämna mellanrum vilja återvända till den punkten?fattar inte varför. Du måste ta ett beslut tänk igen detta noga det är viktigt. Men jag vill ha ett snabbt svar, vill veta vad du beslutat. 
Älskar du mig?? Tycker du om mig? Finns det något inom dig som fortfarande bryr sig om mig och vårt förhållande?.minsta lilla?? Jag vill veta ? om svaret är JA ??..varför stretar du emot och gör det jobbigt för oss? Du måste inse att JAG äger dig?..försök tänka på detta?övertyga dig själv om att detta är det enda rätta. Att DU är MIN att jag styr och bestämmer och när du tänker på detta då ska du känna att detta är bra, att detta är RÄTT. Om du gör detta då kommer vårt förhållande att bli mycket bättre.”””
—————————————————

Vad ska jag göra??..känner mig låst har ångest är kall inombord?förvirrad. Jag vill inte ge upp vårt förhållande/äktenskap men samtidigt vill jag inte underkasta mig honom på den nivån som han kräver. 
Hjälp mig 

Ja vad säger man …………..

Dags att vakna ur dvalan.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*