News Ticker

Vårmönstring i all ära.

Inte drog vi in på utställningen i Linde utan vi väntade till kvällen för att cruisa lite denna gången. Jimmy, Jezz och Wilda åkte i förväg för dom skulle tanka. Sen skulle vi träffas vid Enellys.

Tobbe, Kerran, Jonte å Sandra kom med Buicken och Lelle.

Strax där efter kom Mona och Jim och vi drog iväg. Tyvärr han vi knappt ut ur Guldsmedshyttan innan Jimmy ringde och talade om att han kastat ankar. Han hade tappat hjulet vänster bak.

Wov det var på mittre avfarten till Linde. Vilken jävla tur att det inte var motorvägen.. Så däcket hade studsat förbi Jimmy medans han åkte på trumman.

Skulle nog ha efter dragit bultarna………. Men som tur var blev det inga större skador.

Tobbe vände hem å hämtade verktyg och domkraft för att hjälpa Jimmy. Vi stannade bakom Jimmy en stund för att kolla att allt gått bra. Det var ingen fara. Vi lämnade plats på avfarten riksväg 50 för Tobbe. Vi behövde ju inte stå 3 bilar där. Tobbe är en klippa å ställer alltid upp.

Konstigt att ingen annan raggare stannade………

Vi åkte in för att vänta på dom vid Enellys å lämna ciggen till Karin.

Snacka om folk på Enellys. Kön ringlade sig genom hela restaurangen.

Där väntade åxå Annelie och Håkan och även Jennifer och Axel. Vi var där en stund och väntade in dom andra. Vi käkade lite sen skulle vi dra en sväng på crusing stråket men som sagt glöm det. Det tog nästan 1 timme från Enellys till Brohallen där svängde vi av.

Vi drog till Enellys igen. Där stog vi å snacka. Sen när vi skulle dra hem skulle Jennifer å Axel med men vi fick inte tag i Jimmy. Så Tobbe åkte hem för att han inte mådde bra och vi fick ringa Glenn. Han kom å vilken jäkla tur för när vi skulle dra var batteriet slut…….. Lamporna på golvet plus gps hade slukat allt. Jävla skit. Men efter mycket om å men samt en massa svärande fick vi fart på skiten. Hotade biljäveln med skroten å Jocke tog slägga då startade hon. Jaja hemåt. Nu tillbaka till verkligheten.

Söndag idag.

1 Comment on Vårmönstring i all ära.

  1. ja det var verkligen tur att det gick bra för oss och även för er senare på kvällen så ni tog er hem igen. Vilken kväll det vart.Men underbart att det var fint väder och uppehåll under dagen. tack för allt igår.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*